تماس

مهارت همدلی با بهترین روانشناس مشهد برای ترک اعتیاد

مهارت همدلی

مهارت همدلی یکی از مهارت های زندگی است که برای برقراری ارتباط موثر لازم و ضروری است. همچنین از این مهارت می توان در درمان اعتیاد استفاده کرد. زندگی امروزه سرشار از استرس و تعارض هایی است که باید با آن ها مقابله کرد به عنوان مثال اعتیاد . همدلی از جمله کارهایی است که به مقابله با این استرس ها کمک می کند.

فردی که با دیگران همدلی می کند علاوه بر این که در اجتماع و بین دیگران محبوب می شود و احترام کسب می کند، اعتماد به نفس بیشتری پیدا می کند و نیاز به مفید بودن و کارامدی در او ارضا می شود.

همدلی یک توانایی اکتسابی است که لازمه آن تمرین و استفاده مناسب از تکنیک های مناسب می باشد.

 

همدلی به چه معناست؟

همدلی یعنی:

< دنیا را از دریچه چشم فرد مقابل دیدن >

همدلی درک احساس طرف مقابل است و نه لزوما موافقت با طرف مقابل. به عبارت دیگر همدلی توانایی درک احساس و تجربه دیگران است؛ به این معنی که فرد بتواند خود را جای دیگری بگذارد و دنیا را از چشم او ببیند.

مهارت همدلی

مهارت همدلی از دو بخش تشکیل شده: ۱-مهارت شناختی ۲-مهارت عاطفی

مهارت شناختی یعنی  فرد بتواند احساس دیگران را بشناسد و تشخیص دهد.

مهارت عاطفی یعنی فرد بتواند پاسخ مناسب به آن احساس دهد.

اولین شرط همدلی با دیگران خود آگاهی است. فردی که احساسات و روحیات خودش را نشناسد در همدلی کردن با دیگران درمانده می شود. این که یک فرد نتواند احساسات دیگران را بفهمد یک کمبود در هوش هیجانی است.

تفاوت همدلی با همدردی

در همدلی سعی می کنیم مسایل و مشکلات فرد را بفهمیم، با او هم فکری کنیم، به حرف هایش گوش کنیم، قضاوت نکنیم و او را نصیحت یا سرزنش نکنیم. اگر افراد از مشکلات خود برای ما حرف می زنند، مشکلات آن ها را کوچک تر یا بزرگ تر از آنچه هست تلقی نکنیم و ضغف ها و کمبودهای آن ها را علت اصلی مشکل نبینیم.

در همدردی به طور معمول افراد مشکلات و مسایل دیگران را کوچک تلقی می کنند، مسایل خود را بزرگ تر و پیچیده تر می پندارند و با بیان جملاتی از این قبیل که: < ای بابا برو خدا رو شکر کن اینکه چیزی نیست > و … مواردی مشابه این جملات طرف مقابل را درک نمی کنند و از زاویه دید او به مساله نگاه نمی کنند. معمولا در چنین شرایطی افرادی که مشکل خود را برای این گونه افراد بیان می کنند احساس بدی دارند و اغلب از کرده خود پشیمان می شوند.

برای دریافت مشاوره در زمینه تقویت مهارت همدلی برای ترک اعتیاد می توانید با بهترین روانشناسان مشهد از طریق شماره تلفن های زیر در ارتباط باشید. بلاگ ما را بررسی کنید.

۴.۷/۵ - (۳ امتیاز)
  • جهت تعیین وقت مشاوره با شماره زیر تماس حاصل فرمایید : 09157040898
  • آدرس : مشهد , اقدسیه 50، نبش نقویه 32 ، مطب روانشناسی دکتر اسماعیل زاده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات بیشتری مطالعه کنید
ترک اعتیاد گل مشهد
خدمات ترک اعتیاد

ترک اعتیاد گل مشهد

ترک اعتیاد گل مشهد راههای پیشنهادی مرکز ترک اعتیاد گل مشهد برای مصرف کنندگان راههای پیشنهادی مرکز ترک اعتیاد گل مشهد برای مصرف کنندگان به

اطلاعات بیشتر »